Over ons

Noordhuis is een bekende naam in Apeldoorn. Vanaf 2000 zijn we al actief als fysiotherapie-praktijk. Heel wat mensen zijn door onze professionals geholpen om (weer) in beweging te komen. Als bewegingsdeskundigen weten we als geen ander hoe belangrijk bewegen is. Het gaat dan niet alleen om sportief bewegen, maar ook om de manier waarop jij je beweegt in jouw wereld. Aan de manier waarop iemand beweegt, zie je hoe iemand zich voelt. Vanuit onze passie voor de bewegende mens, hebben we ons verder geschoold en zijn leefstijlcoaches verbonden aan ons bedrijf. Als we mensen begeleiden naar een gezonde leefstijl, willen we ze ook het bekende Noordhuis-gevoel geven. Het gevoel dat je door ons gezien en gehoord wordt. Met oprechte belangstelling voor wie jij bent. We zetten onze professionaliteit in om samen met jou te werken aan jouw persoonlijke doelen. Voor een gezonde leefstijl die bij jou past.

Gezond zijn en blijven is makkelijker gezegd dan gedaan. Het hangt af van veel verschillende factoren die elkaar allemaal beïnvloeden. Bij Noordhuis Leefstijl zijn de leefstijlprogramma’s gebaseerd op het concept van positieve gezondheid. Dit concept gaat er vanuit dat gezond zijn veel meer is dan de afwezigheid van ziekten. Gezond zijn is een gezond lichaam, maar ook om kunnen gaan met de dagelijkse uitdagingen, een fijn sociaal leven hebben en bovenal je mentaal lekker voelen. Al deze aspecten bepalen hoe jij je voelt. Het gaat om het vinden van de juiste balans voor jou. Vanuit deze gedachte bieden wij diverse leefstijlprogramma’s aan:

  • De gecombineerde leefstijlinterventie, ook wel afgekort als de GLI. Dit zijn programma’s voor mensen met overgewicht. De GLI wordt volledig vergoed in de basisverzekering zonder dat het eigen risico aangesproken wordt. Er bestaan meerdere GLI programma’s die erkend zijn door het RIVM. Noordhuis Leefstijl biedt 2 van deze erkende programma’s aan, nl. het COOL programma, Coachen op Leefstijl en het programma Samen Sportief in Beweging. Struin eens rustig rond op deze website om over deze beide programma’s te lezen.
  • De Noordhuis leefstijlprogramma’s op maat. Dit zijn programma’s die we volledig afstemmen op wat jij nodig hebt. Ook bieden we complete programma’s aan aan bedrijven want ook daar bestaat veel interesse in een gezonde leefstijl voor de werknemers. De Noordhuis Leefstijl programma’s worden niet vergoed en zullen dus door je zelf of door je bedrijf betaald worden. In alle programma’s is de rode draad dat we starten met een onderzoek, daarna een persoonlijk plan maken en vervolgens overgaan op intensieve begeleiding.

Met onze aanpak creëren we een blijvende gezonde leefstijl!

Ons team

Leefstijlcoach & Fysiotherapeut

Fysio: BIG 19035164204

Leefstijl: AGB 90107971

Leefstijlcoach & Bewegingsagoog

AGB 90109097

Leefstijlcoach & fysiotherapeut

Fysio: BIG 49926612704

Leefstijl: AGB 90111691

Leefstijlcoach

AGB 90111550

Nienkelet Smeenk

Leefstijlcoach

Praktijkmanager

Mathilde Kruize

Registeradviseur duurzame inzetbaarheid

Laura

Laura Noordhuis

Communicatiemedewerker

In warme herinnering:

Initiatiefnemer en oprichter van Noordhuis Leefstijl.

Partners

Noordhuis Leefstijl Partner - Fysiotherapie Noordhuis
Noordhuis Leefstijl Partner - IT 4 Health
Vitale zaak