Weer lekker in je vel? Ga ervoor!

Behoefte aan meer energie? Eindelijk die kilo’s kwijt of op zoek naar een betere werk-privébalans? Noordhuis Leefstijl kan je hierbij helpen. Je hebt de keuze uit groeps-programma’s en persoonlijke coachingstrajecten. Een persoonlijk traject volg je vanuit eigen initiatief maar kan ook vanuit je werkgever.

Kies je voor een persoonlijke aanpak, dan helpen onze leefstijlcoaches jou om oude patronen te doorbreken. We werken aan een daadwerkelijke gedragsverandering die je blijvend kunt volhouden. Pas als een oude ongezonde gewoonte een nieuwe gezonde gewoonte is geworden, heb je een duurzaam gezonde leefstijl bereikt. Je hoeft er dan geen moeite meer voor te doen; het is immers jouw eigen stijl geworden. En die is gezond. je voelt je fit en hebt energie om de uitdagingen van de dag aan te gaan. De thema’s waarop wij je kunnen begeleiden:

  • Gezonde voedingskeuzes maken.
  • Gezond bewegen, zoek je eigen beweegidentiteit zodat je bewegen vol blijft houden.
  • Goed slapen en uitgerust de dag beginnen.
  • Ontspannen en geen of minder stress ervaren.
  • Omgaan met tijdsdruk, deadlines en wensen van anderen.

We gaan voor blijvend resultaat en voorkomen terugval. Het doel? Jouw eigen gezonde leefstijl. Passend bij jou zodat je het vol blijft houden.

Nieuws

Wat is een gezond voedingspatroon?

ShareShareTweet

Genoeg beweging zonder sportschool!

ShareShareTweet

Word je dik van koolhydraten?

ShareShareTweet

Ready? Ga voor je eigen blue zone

Je wilt het nu echt anders doen. Weer lekker in je vel zitten, fit zijn en genoeg energie hebben. Gun jezelf een vitaal leven en meld je aan voor het unieke Noordhuis leefstijlprogramma.