Heb je een vraag?

We hopen dat alles duidelijk voor je is en je enthousiast bent over Noordhuis Leefstijl! Maar misschien heb je nog een vraag. Daarom hebben we de veelgestelde vragen en antwoorden voor je op een rijtje gezet. Is je vraag niet beantwoord?  Neem dan gerust contact met ons op!

Het programma

Aanmelden

Hoe kan ik mij aanmelden voor Noordhuis Leefstijl?

Je kunt je heel gemakkelijk aanmelden voor het Noordhuis leefstijlprogramma via het online aanmeldformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op over jouw programma en de eerste afspraak!

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens (e-mail/mobiele nummer) aanpassen?

Je kunt de wijziging van je gegevens het beste doorgeven via ons e-mailadres info@noordhuis-leefstijl.nl. Mocht je het liever via de telefoon doorgeven, dan kun je ons ook altijd bereiken op 055 303 43 88.

Hoe kan ik een afspraak maken, wijzigen of afzeggen?

Als je je hebt aangemeld voor het Noordhuis leefstijlprogramma nemen wij contact met je op voor het inplannen van de eerste afspraak. Wil je jouw afspraak wijzigen of afzeggen, bel of mail ons dan uiterlijk 24 uur van tevoren.

Kosten

Hoeveel kost het Noordhuis Leefstijlprogramma?

Het BNoordhuis Leefstijlprogramma bestaat uit drie verschillende fases: Ready? Set. en Go! Je kunt er zelf voor kiezen of je alleen de eerste, de eerste twee, of het complete programma wilt volgen. Je vindt hier de actuele tarieven voor particulieren. Voor werkgevers bieden we maatwerk aan, dus mocht je meer willen weten over de kosten, neem dan gerust contact met ons op!

Wordt de behandeling van Noordhuis Leefstijl vergoed door de verzekering?

Het Noordhuis Leefstijlprogramma wordt niet vergoed door de zorgverzekering en is ontwikkeld door onze organisatie zelf. Het is echter mogelijk voor mensen met overgewicht en eventuele gezondheidsrisico’s om in aanmerking te komen voor de Gecombineerde  Leefstijlinterventie, afgekort de GLI. De GLI wordt volledig vergoed in de basisverzekering zonder dat het eigen risico wordt aangesproken. Omdat de leefstijlcoaches van Noordhuis Leefstijl de licenties hebben om de GLI aan te bieden, is het bij Noordhuis Leefstijl mogelijk om de GLI te doen. Klik hiervoor op de menuknop Gecombineerde Leefstijlinterventie. Misschien kom jij niet in aanmerking voor de GLI maar wil je wel werken aan een gezonde leefstijl. Het eigen Noordhuis Leefstijlprogramma geeft je dan de mogelijkheid om te profiteren van de vakkennis die we hebben. Het Noordhuis Leefstijl programma is voor eigen kosten maar kan ook (deels) vergoed worden door je werkgever. We helpen je graag om daar afspraken over te maken.

Zijn er kosten aan verbonden als ik een afspraak afzeg of niet op de afspraak verschijn?

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat een afspraak toch niet uitkomt of dat je ziek bent geworden. Als je het ons uiterlijk 24 uur van te voren laat weten hoef je natuurlijk niet te betalen!

Wanneer moet ik betalen voor het programma?

De kosten voor de Ready- en Set-fase betaal je na afloop van je afspraak bij ons aan de balie. De kosten voor de Go-fase betaal je maandelijks vooraf.

Werkgever

Wat zijn de kosten voor mij als werkgever?

Als werkgever kun je het Noordhuis Leefstijlprogramma aanbieden als preventief medisch onderzoek aan je medewerkers. Afhankelijk van de grootte van jouw organisatie, de doelstellingen en de wensen bepalen we specifiek voor jullie de kosten. Het gaat hier in alle gevallen om maatwerk dus neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Gaat het programma mijn medewerkers veel tijd kosten?

We verwachten dat je medewerkers ongeveer een half uur bezig zijn met het invullen van de online vragenlijst. Daarnaast doen ze op locatie nog een aantal fysieke en medische testen. Dit zal ongeveer een uur duren.

Privacy

Voor welke doeleinden worden mijn gegevens gebruikt?

Je kunt erop vertrouwen dat we bij Noordhuis Leefstijl uitermate vertrouwelijk omgaan met al je gegevens. We gebruiken je gegevens enkel en alleen als dit van de wet mag en voor de doeleinden die we in ons privacy statement hebben omschreven.

Wie heeft inzicht in mijn gegevens?

We delen jouw gegevens nooit met derden. Alleen de medewerkers van Noordhuis Leefstijl die jou begeleiden (jouw leefstijlcoach en personal trainer) kunnen jouw gegevens bekijken.

Overig

Hoe kan ik contact opnemen met Noordhuis Leefstijl?

We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 12:30 via 055 303 43 88. Je kunt ons ook altijd een mail sturen naar info@noordhuis-leefstijl.nl

In welke plaatsen is Noordhuis Leefstijlgevestigd?

Noordhuis Leefstijl is op dit moment gevestigd in Apeldoorn, Beatrijsgaarde 1.

Onze leefstijlcoaches zijn tevens werkzaam in Brummen en Dieren.

Wat zijn de algemene voorwaarden?

De belangrijkste voorwaarde is natuurlijk dat jij gemotiveerd bent om deel te nemen aan ons programma, dan kunnen we er samen een succes van maken! De overige voorwaarden vind je hier.

Heb ik een verwijzing nodig van een arts om mee te doen?

Je hebt voor deelname aan het Noordhuis Leefstijlprogramma geen verwijzing nodig. Mocht je specifieke klachten hebben waar wij van op de hoogte moeten zijn, meld dit dan wel altijd! Ons specialistisch team kan altijd met je overleggen of er onderdelen zijn die niet voor jou geschikt zijn.

In het geval je in aanmerking komt voor de Gecombineerde Leefstijlinterventie heb je wel een verwijsbrief nodig van de huisarts. Als je die hebt, dan wordt het GLI programma volledig vergoed.

Ik heb lichamelijke klachten, kan ik dan wel meedoen aan het programma?

Lichamelijke klachten hoeven geen belemmerende factor te zijn voor jouw deelname! We willen iedereen helpen met het Noordhuis Leefstijlprogramma, dus we zullen er alles aan doen om het programma zo voor je aan te passen dat je ook met klachten kunt deelnemen. In ons specialistisch team zitten ook ervaren fysiotherapeuten die er alles aan zullen doen om deelname voor jou mogelijk te maken!

Is je vraag niet beantwoord?

Neem gerust contact met ons op.